Nyheder

 • 23. juni 2016

  Smag på QGIS - vi gentager successen med en gratis inspirationsdag!

  Før sommerferien afholdt vi den første QGIS inspirationsdag med 24 engagerede deltagere! Dette arrangement gentager vi, så vil du også gerne afprøve et godt og fleksibelt GIS-værktøj til de opgaver, som er lidt udover det sædvanlige, så læs videre herunder!

  Læs mere
 • 17. maj 2016

  Smag på QGIS - deltag i gratis inspirationsdag!

  Savner du et godt og fleksibelt GIS-værktøj til de opgaver, som er lidt udover det sædvanlige? Så er QGIS svaret til dig! QGIS indeholder alle nødvendige funktionaliteter til at løse normalt forekommende opgaver - og så er det gratis!

  Læs mere
 • 03. maj 2016

  Vi byder velkommen til en ny salgschef!

  Janine Nedergaard Bjerre, der kommer fra en stilling som salgschef for mobility-løsninger hos Reeft A/S.Hos ARTOGIS får Janine to hoved...

  Læs mere
 • 25. april 2016

  Open source - betydning og konsekvens

  Mulighederne for anvendelse af open source-komponenter i driftskritiske systemer - ikke mindst på GIS fronten - er modnet betydeligt over de seneste år. Dette er – sammen med omkostningseffektiviteten - en af hovedårsagerne til, at vi vurderer, at open source strategisk set er den mest værdiskabende vej fremover.

  Læs mere
 • 25. april 2016

  Hvorfor dette strategiske teknologi-skift?

  Svaret er egentlig ret enkelt, selvom ”onde tunger” med rette kan påstå, at det tog os en rum tid at nå til denne konklusion!

  Læs mere
 • 25. april 2016

  Open source => bedre og billigere GIS-løsninger!

  Så er vi for alvor i gang ...!!! Efter næsten 15 år med teknologisk base i Esri platformen foretager vi nu et strategisk teknologiskift og går nye veje. Fremover vil vi fokusere på at udvikle nye generationer af vores egne standard-produkter på globalt udbredte open source-teknologier i nyeste versioner.

  Læs mere
 • 01. april 2016

  Det er IKKE aprilsnar!!

  Vi kan med stor glæde konstatere, at d. 1. april 2016 er en helt særlig dag i ARTOGIS' historie: Dels har Clifford Jakobsen i dag været ansat som GIS udvikler hos os i 10 år, hvilket er lidt af en bedrift i it-branchen, og dels har vi netop i dag budt velkommen til 2 nye kolleger, som vi glæder os til at sætte ind i jobbet og præsentere for vores kunder.

  Læs mere
 • 31. marts 2016

  Ny GIS konsulent

  Vi har pr. 1. april 2016 har ansat Joanna Przychodzen som ny GIS-konsulent.

  Læs mere
 • 24. februar 2016

  IT drifts- og supportkonsulent ansat

  Det er en stor glæde at meddele, at vi pr. 1. april har ansat David Klærke som IT drifts- og supportkonsulent.

  Læs mere
 • 15. februar 2016

  Mobil GIS-løsning til registrering af arbejdsmiljø-forhold

  Vejen Forsyning har valgt en Vimaoo™ 3.x løsning (mobil GIS) til registrering og kortlægning af arbejdsmiljøforhold. På den måde stedfæstes registreringerne systematisk og det er let at få et overblik over arbejdsmiljøforholdene.

  Læs mere
× Cookie- og privatlivspolitik

Vi bruger cookies til statistik. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies. Læs mere