26. januar 2018

Vi styrker salget!

Det er en stor glæde at meddele, at vi pr. 5. februar har ansat Lars Legaard Christensen som salgschef.

Lars er 48 år, og kommer med en mangeårig, bred baggrund inden for salg af it, både på softwaresiden i form af SaaS-løsninger og på hardware-siden i form af diverse komponenter til pc’er og mobile enheder. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Encode ApS, og har før det dels drevet selvstændig konsulentvirksomhed, dels i en 10-årig periode virket som europæisk salgschef for Kingston Europe Ltd. Lars kommer således med væsentlig international erfaring, bl.a. relateret til Norden og Tyskland.

Ud over en grundlæggende introduktion til vores kunders verden samt træning i platforme og løsninger, skal vi som noget af det første i salgsteamet (Lars, Anja, Susanne og jeg) have givet vores salgsstrategi og –indsatsplan et kraftigt løft. Det er et arbejde, jeg glæder mig meget til at gå i gang med.

Vi ser frem til at byde Lars velkommen.

Nyheder
 • 30. januar 2018 Nyt logo til sago•fonto™

  Så tog vi endnu et vigtigt skridt i opdateringen af vores visuelle identitet, med lanceringen af nyt logo og nyt bomærke til vores sago•fonto™ platform.

  Læs mere
 • 26. januar 2018 Vi styrker salget!

  Det er en stor glæde at meddele, at vi pr. 5. februar har ansat Lars Legaard Christensen som salgschef.

  Læs mere
 • 04. januar 2018 Regionssponsor for Tour de Taxa 2018

  Vi er glade for at have fået mulighed for at fortsætte vores rolle som regional hovedsponsor for Tour de Taxa i Region Syddanmark.

  Læs mere
 • 02. januar 2018 Vi starter 2018 med et opdateret logo!

  I kølvandet på vores strategiske teknologiskift til open source - og især vores nye visions- og strategiplan, der sætter en ny og ambitiøs kurs for ARTOGIS - har vi fundet tiden inde til at bringe vores visuelle identitet til næste niveau.

  Læs mere
 • 21. december 2017 Julehilsen 2017

  Glædelig jul og godt nytår!

  Læs mere
Vis alle nyheder