18. april 2017

Vi får en ny kollega...

Vi har pr. 1. maj 2017 ansat Carsten Rossau Christiansen som konsulent.

Carsten er 52 år, og kommer med en mangeårig, bred baggrund inden for it, både forretningsanalyser, QA, dokumentation, system konfigurering, support, brugeruddannelse etc. Erfaringsgrundlaget er dels opbygget via mange års erfaring fra deltagelse i større it-projekter hos CCI, dels fra hans nuværende stilling som it-konsulent hos Novotek i Horsens. Her har han haft ansvaret for installation, opsætning, uddannelse etc. relateret til vedligeholdssystemet IDUS – og har også medvirket i forskellige datakonverteringsopgaver samt etablering af integration til SRO/SCADA systemet Ifix.

Carsten kender således også til både vand- og varmesektoren, og de udfordringer, der er her.

Hos os kommer Carsten fra starten med i opgaverne omkring de igangværende AGS 3.x opgraderingsprojekter, ligesom han også involveres i HEPWAT fyrtårnsprojektet og de forskellige aktiviteter inden for de mange spændende open source-teknologier, som vi arbejder med.

Nyheder
 • 14. marts 2018 Nyt strategisk samarbejde med IoT Denmark A/S

  Det er en glæde at kunne meddele, at vi i dag har indgået en aftale om Strategisk Partnerskab med IoT Denmark A/S.

  Læs mere
 • 30. januar 2018 Nyt logo til sago•fonto™

  Så tog vi endnu et vigtigt skridt i opdateringen af vores visuelle identitet, med lanceringen af nyt logo og nyt bomærke til vores sago•fonto™ platform.

  Læs mere
 • 26. januar 2018 Vi styrker salget!

  Det er en stor glæde at meddele, at vi pr. 5. februar har ansat Lars Legaard Christensen som salgschef.

  Læs mere
 • 04. januar 2018 Regionssponsor for Tour de Taxa 2018

  Vi er glade for at have fået mulighed for at fortsætte vores rolle som regional hovedsponsor for Tour de Taxa i Region Syddanmark.

  Læs mere
 • 02. januar 2018 Vi starter 2018 med et opdateret logo!

  I kølvandet på vores strategiske teknologiskift til open source - og især vores nye visions- og strategiplan, der sætter en ny og ambitiøs kurs for ARTOGIS - har vi fundet tiden inde til at bringe vores visuelle identitet til næste niveau.

  Læs mere
Vis alle nyheder