18. april 2017

Vi får en ny kollega...

Vi har pr. 1. maj 2017 ansat Carsten Rossau Christiansen som konsulent.

Carsten er 52 år, og kommer med en mangeårig, bred baggrund inden for it, både forretningsanalyser, QA, dokumentation, system konfigurering, support, brugeruddannelse etc. Erfaringsgrundlaget er dels opbygget via mange års erfaring fra deltagelse i større it-projekter hos CCI, dels fra hans nuværende stilling som it-konsulent hos Novotek i Horsens. Her har han haft ansvaret for installation, opsætning, uddannelse etc. relateret til vedligeholdssystemet IDUS – og har også medvirket i forskellige datakonverteringsopgaver samt etablering af integration til SRO/SCADA systemet Ifix.

Carsten kender således også til både vand- og varmesektoren, og de udfordringer, der er her.

Hos os kommer Carsten fra starten med i opgaverne omkring de igangværende AGS 3.x opgraderingsprojekter, ligesom han også involveres i HEPWAT fyrtårnsprojektet og de forskellige aktiviteter inden for de mange spændende open source-teknologier, som vi arbejder med.

Nyheder
 • 27. september 2017 HEPWAT i god gænge...

  HEPWAT projektet er i god gænge - og tiltrækker sig opmærksomhed fra mange sider.

  Læs mere
 • 29. august 2017 Kært barn har fået nyt navn!!

  Efter i mange år at have båret navnet ARTOGIS GIS Server, i daglig tale forkortet AGS, skifter vores webgis/mobilgis platform navn. Dermed forsvinder også arbejdstitlen AGS 3.x, som har været anvendt i forbindelse med vores strategiske teknologi-skift, fra en Esri-baseret til en open source-baseret platform.

  Læs mere
 • 21. august 2017 FOSS4G - hvad er det?

  Vel hjemkommet fra FOSS4G konferencen i Boston er der jo en god anledning til at se tilbage og evaluere udbyttet af ens deltagelse.

  Læs mere
 • 15. august 2017 Hvad sker der i open source GIS verdenen?

  I denne uge afvikles FOSS4G 2017 i Boston - den årlige konference, som bringer en up-to-date med den seneste udvikling på denne front.

  Læs mere
 • 24. juli 2017 Partnerskab med Miracle A/S

  Det er en stor glæde at kunne meddele, at vi har indgået et partnerskab med Miracle A/S om udbredelse af vores nye AGS 3.x GIS platform, der er udviklet med base i globalt udbredte open source teknologier i nyeste generationer.

  Læs mere
Vis alle nyheder