18. april 2017

Vi får en ny kollega...

Vi har pr. 1. maj 2017 ansat Carsten Rossau Christiansen som konsulent.

Carsten er 52 år, og kommer med en mangeårig, bred baggrund inden for it, både forretningsanalyser, QA, dokumentation, system konfigurering, support, brugeruddannelse etc. Erfaringsgrundlaget er dels opbygget via mange års erfaring fra deltagelse i større it-projekter hos CCI, dels fra hans nuværende stilling som it-konsulent hos Novotek i Horsens. Her har han haft ansvaret for installation, opsætning, uddannelse etc. relateret til vedligeholdssystemet IDUS – og har også medvirket i forskellige datakonverteringsopgaver samt etablering af integration til SRO/SCADA systemet Ifix.

Carsten kender således også til både vand- og varmesektoren, og de udfordringer, der er her.

Hos os kommer Carsten fra starten med i opgaverne omkring de igangværende AGS 3.x opgraderingsprojekter, ligesom han også involveres i HEPWAT fyrtårnsprojektet og de forskellige aktiviteter inden for de mange spændende open source-teknologier, som vi arbejder med.

Nyheder
 • 15. august 2017 Hvad sker der i open source GIS verdenen?

  I denne uge afvikles FOSS4G 2017 i Boston - den årlige konference, som bringer en up-to-date med den seneste udvikling på denne front.

  Læs mere
 • 24. juli 2017 Partnerskab med Miracle A/S

  Det er en stor glæde at kunne meddele, at vi har indgået et partnerskab med Miracle A/S om udbredelse af vores nye AGS 3.x GIS platform, der er udviklet med base i globalt udbredte open source teknologier i nyeste generationer.

  Læs mere
 • 22. juni 2017 HEPWAT - nu med video!

  I forbindelse med HEPWAT projektet er der udarbejdet videoer, som beskriver de enkelte projektdeltageres perspektiv og rolle i projektet - herunder også for vores vedkommende.

  Læs mere
 • 24. april 2017 Regionssponsor for Tour de Taxa Syddanmark

  Efter i nogle år at have være guldsponsor for Team Rynkeby – en stærk sag, som vi har været glade for at kunne støtte - har vi valgt at samle vores sponsorater et sted, i ønsket om at kunne gøre en tydeligere, lidt større forskel.

  Læs mere
 • 18. april 2017 Vi får en ny kollega...

  Vi har pr. 1. maj 2017 ansat Carsten Rossau Christiansen som konsulent.

  Læs mere
Vis alle nyheder