Regionssponsor for Tour de Taxa Syddanmark 24. april 2017

Regionssponsor for Tour de Taxa Syddanmark

Efter i nogle år at have være guldsponsor for Team Rynkeby – en stærk sag, som vi har været glade for at kunne støtte - har vi valgt at samle vores sponsorater et sted, i ønsket om at kunne gøre en tydeligere, lidt større forskel.

Vi har derfor udvidet vores samarbejde med Tour de Taxa, således at vi fra indeværende år indtræder som regional hovedsponsor i Region Syddanmark.
Sponsorater til Tour de Taxa går ubeskåret til Julemærkehjemmene i Danmark. Det er svært at være overvægtig, og det er endnu sværere at gøre noget ved det. Det ved vi voksne. Men for børn er det ofte meget værre - de bliver mobbet i skolen, kæmper med svære problemer som ensomhed og lavt selvværd, kan ikke få det smarte tøj, som deres venner har, og for dem er det næsten umuligt at bryde den onde spiral med forkert mad og for lidt motion. Det sætter for mange børn store, triste spor resten af livet.
Julemærkehjemmene gør et fantastisk arbejde for disse børn. Børnene oplever, at de ikke er de eneste, der har de problemer - og de får brudt de dårlige vaner, og lærer om både kost og motion. Det betyder ofte en helt ny start for disse børn.
Dette arbejde vil vi rigtig gerne støtte op om, og ser derfor frem til et rigtig godt samarbejde med Tour de Taxa.

Nyheder
 • 27. september 2017 HEPWAT i god gænge...

  HEPWAT projektet er i god gænge - og tiltrækker sig opmærksomhed fra mange sider.

  Læs mere
 • 29. august 2017 Kært barn har fået nyt navn!!

  Efter i mange år at have båret navnet ARTOGIS GIS Server, i daglig tale forkortet AGS, skifter vores webgis/mobilgis platform navn. Dermed forsvinder også arbejdstitlen AGS 3.x, som har været anvendt i forbindelse med vores strategiske teknologi-skift, fra en Esri-baseret til en open source-baseret platform.

  Læs mere
 • 21. august 2017 FOSS4G - hvad er det?

  Vel hjemkommet fra FOSS4G konferencen i Boston er der jo en god anledning til at se tilbage og evaluere udbyttet af ens deltagelse.

  Læs mere
 • 15. august 2017 Hvad sker der i open source GIS verdenen?

  I denne uge afvikles FOSS4G 2017 i Boston - den årlige konference, som bringer en up-to-date med den seneste udvikling på denne front.

  Læs mere
 • 24. juli 2017 Partnerskab med Miracle A/S

  Det er en stor glæde at kunne meddele, at vi har indgået et partnerskab med Miracle A/S om udbredelse af vores nye AGS 3.x GIS platform, der er udviklet med base i globalt udbredte open source teknologier i nyeste generationer.

  Læs mere
Vis alle nyheder