Regionssponsor for Tour de Taxa Syddanmark 24. april 2017

Regionssponsor for Tour de Taxa Syddanmark

Efter i nogle år at have være guldsponsor for Team Rynkeby – en stærk sag, som vi har været glade for at kunne støtte - har vi valgt at samle vores sponsorater et sted, i ønsket om at kunne gøre en tydeligere, lidt større forskel.

Vi har derfor udvidet vores samarbejde med Tour de Taxa, således at vi fra indeværende år indtræder som regional hovedsponsor i Region Syddanmark.
Sponsorater til Tour de Taxa går ubeskåret til Julemærkehjemmene i Danmark. Det er svært at være overvægtig, og det er endnu sværere at gøre noget ved det. Det ved vi voksne. Men for børn er det ofte meget værre - de bliver mobbet i skolen, kæmper med svære problemer som ensomhed og lavt selvværd, kan ikke få det smarte tøj, som deres venner har, og for dem er det næsten umuligt at bryde den onde spiral med forkert mad og for lidt motion. Det sætter for mange børn store, triste spor resten af livet.
Julemærkehjemmene gør et fantastisk arbejde for disse børn. Børnene oplever, at de ikke er de eneste, der har de problemer - og de får brudt de dårlige vaner, og lærer om både kost og motion. Det betyder ofte en helt ny start for disse børn.
Dette arbejde vil vi rigtig gerne støtte op om, og ser derfor frem til et rigtig godt samarbejde med Tour de Taxa.

Nyheder
 • 14. marts 2018 Nyt strategisk samarbejde med IoT Denmark A/S

  Det er en glæde at kunne meddele, at vi i dag har indgået en aftale om Strategisk Partnerskab med IoT Denmark A/S.

  Læs mere
 • 30. januar 2018 Nyt logo til sago•fonto™

  Så tog vi endnu et vigtigt skridt i opdateringen af vores visuelle identitet, med lanceringen af nyt logo og nyt bomærke til vores sago•fonto™ platform.

  Læs mere
 • 26. januar 2018 Vi styrker salget!

  Det er en stor glæde at meddele, at vi pr. 5. februar har ansat Lars Legaard Christensen som salgschef.

  Læs mere
 • 04. januar 2018 Regionssponsor for Tour de Taxa 2018

  Vi er glade for at have fået mulighed for at fortsætte vores rolle som regional hovedsponsor for Tour de Taxa i Region Syddanmark.

  Læs mere
 • 02. januar 2018 Vi starter 2018 med et opdateret logo!

  I kølvandet på vores strategiske teknologiskift til open source - og især vores nye visions- og strategiplan, der sætter en ny og ambitiøs kurs for ARTOGIS - har vi fundet tiden inde til at bringe vores visuelle identitet til næste niveau.

  Læs mere
Vis alle nyheder