Regionssponsor for Tour de Taxa 2018 04. januar 2018

Regionssponsor for Tour de Taxa 2018

Vi er glade for at have fået mulighed for at fortsætte vores rolle som regional hovedsponsor for Tour de Taxa i Region Syddanmark.

Sponsorater til Tour de Taxa går ubeskåret til Julemærkehjemmene i Danmark.

Det er svært at være overvægtig, og det er endnu sværere at gøre noget ved. Det ved vi voksne. Men for børn er det ofte meget værre - de bliver mobbet i skolen, kæmper med svære problemer som ensomhed og lavt selvværd, kan ikke få det smarte tøj, som deres venner har, og for dem er det næsten umuligt at bryde den onde spiral med forkert mad og for lidt motion.

Julemærkehjemmene gør et rigtig stort arbejde for disse børn. De oplever, at de ikke er de eneste, der har de problemer og de får brudt de dårlige vaner og lærer om både kost og motion. Det betyder ofte en helt ny start for disse børn.

Det er en fornøjelse at kunne bidrage til dette arbejde, og det er en særlige stor glæde at erfare, hvor flot de mange frivillige sikrer en stadig stigende tilstrømning af nye sponsorer. Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til at støtte dette arbejde.

Nyheder
 • 30. januar 2018 Nyt logo til sago•fonto™

  Så tog vi endnu et vigtigt skridt i opdateringen af vores visuelle identitet, med lanceringen af nyt logo og nyt bomærke til vores sago•fonto™ platform.

  Læs mere
 • 26. januar 2018 Vi styrker salget!

  Det er en stor glæde at meddele, at vi pr. 5. februar har ansat Lars Legaard Christensen som salgschef.

  Læs mere
 • 04. januar 2018 Regionssponsor for Tour de Taxa 2018

  Vi er glade for at have fået mulighed for at fortsætte vores rolle som regional hovedsponsor for Tour de Taxa i Region Syddanmark.

  Læs mere
 • 02. januar 2018 Vi starter 2018 med et opdateret logo!

  I kølvandet på vores strategiske teknologiskift til open source - og især vores nye visions- og strategiplan, der sætter en ny og ambitiøs kurs for ARTOGIS - har vi fundet tiden inde til at bringe vores visuelle identitet til næste niveau.

  Læs mere
 • 21. december 2017 Julehilsen 2017

  Glædelig jul og godt nytår!

  Læs mere
Vis alle nyheder