02. oktober 2017

Praktikant

Vi har netop været så heldige at få mulighed for at ansætte Rony Aywan i praktik hos os, frem til udgangen af indeværende år.

Herefter er målet, at der er grundlag for en projektansættelse frem til HEPWAT projektets afslutning, og derefter fastansættelse.
Rony er 40 år, og kom til Danmark fra Irak med sin familie i 1999. Han har i Danmark gennemført flere uddannelser, dels som elektro-/svagstrømsingeniør dels som civilingeniør med speciale i computer-teknologi. Derudover er han påbegyndt Prince2 certificering.
Rony er kommet flyvende fra start, og vil i sin praktikperiode blive involveret i en række forskellige opgaver, både i relation til hotel-drift, basis-opsætninger af nye løsninger og mindre udviklingsopgaver.

Nyheder
 • 03. november 2017 Invitation til temadag: "Open source i forsyningerne"

  Hermed har vi fornøjelsen af at invitere dig til en temadag om, hvordan open source-teknologier kan skabe værdi for forsyningerne.

  Læs mere
 • 01. november 2017 Gentegning af QGIS sponsorat

  Vi har dags dato forlænget vores sølv sponsorat på QGIS for det kommende år.

  Læs mere
 • 02. oktober 2017 Praktikant

  Vi har netop været så heldige at få mulighed for at ansætte Rony Aywan i praktik hos os, frem til udgangen af indeværende år.

  Læs mere
 • 27. september 2017 HEPWAT i god gænge...

  HEPWAT projektet er i god gænge - og tiltrækker sig opmærksomhed fra mange sider.

  Læs mere
 • 29. august 2017 Kært barn har fået nyt navn!!

  Efter i mange år at have båret navnet ARTOGIS GIS Server, i daglig tale forkortet AGS, skifter vores webgis/mobilgis platform navn. Dermed forsvinder også arbejdstitlen AGS 3.x, som har været anvendt i forbindelse med vores strategiske teknologi-skift, fra en Esri-baseret til en open source-baseret platform.

  Læs mere
Vis alle nyheder