Gentegning af QGIS sponsorat 01. november 2017

Gentegning af QGIS sponsorat

Vi har dags dato forlænget vores sølv sponsorat på QGIS for det kommende år.

Sponsorater er én af de muligheder, man som virksomhed, der baserer sig på f.eks. QGIS, har for at støtte den fortsatte udvikling af programmet. Sponsoraterne er med til at finansiere infrastruktur, udviklingsarbejde, koordination og promovering af QGIS i form af workshops og konferencer.

I en verden, hvor fundamentet for den software, vi anvender, er baseret på frivillige bidrag, mener vi, at det er vigtigt også at støtte rent økonomisk. Vi vil i tillæg hertil desuden fokusere på at bidrage med viden, kompetencer og konkret udvikling.

Vi kan kun opfordre til, at andre, som også nyder godt af et fremragende produkt, overvejer at bidrage - læs mere om QGIS' sponsorprogram her: http://www.qgis.org/en/site/about/sponsorship.html

Nyheder
 • 03. november 2017 Invitation til temadag: "Open source i forsyningerne"

  Hermed har vi fornøjelsen af at invitere dig til en temadag om, hvordan open source-teknologier kan skabe værdi for forsyningerne.

  Læs mere
 • 01. november 2017 Gentegning af QGIS sponsorat

  Vi har dags dato forlænget vores sølv sponsorat på QGIS for det kommende år.

  Læs mere
 • 02. oktober 2017 Praktikant

  Vi har netop været så heldige at få mulighed for at ansætte Rony Aywan i praktik hos os, frem til udgangen af indeværende år.

  Læs mere
 • 27. september 2017 HEPWAT i god gænge...

  HEPWAT projektet er i god gænge - og tiltrækker sig opmærksomhed fra mange sider.

  Læs mere
 • 29. august 2017 Kært barn har fået nyt navn!!

  Efter i mange år at have båret navnet ARTOGIS GIS Server, i daglig tale forkortet AGS, skifter vores webgis/mobilgis platform navn. Dermed forsvinder også arbejdstitlen AGS 3.x, som har været anvendt i forbindelse med vores strategiske teknologi-skift, fra en Esri-baseret til en open source-baseret platform.

  Læs mere
Vis alle nyheder