Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her...

 • 17. maj 2016

  Smag på QGIS - deltag i gratis inspirationsdag!

  Savner du et godt og fleksibelt GIS-værktøj til de opgaver, som er lidt udover det sædvanlige? Så er QGIS svaret til dig! QGIS indeholder alle nødvendige funktionaliteter til at løse normalt forekommende opgaver - og så er det gratis!

  Læs mere
 • 03. maj 2016

  Vi byder velkommen til en ny salgschef!

  Janine Nedergaard Bjerre, der kommer fra en stilling som salgschef for mobility-løsninger hos Reeft A/S.Hos ARTOGIS får Janine to hoved...

  Læs mere
 • 25. april 2016

  Open source - betydning og konsekvens

  Mulighederne for anvendelse af open source-komponenter i driftskritiske systemer - ikke mindst på GIS fronten - er modnet betydeligt over de seneste år. Dette er – sammen med omkostningseffektiviteten - en af hovedårsagerne til, at vi vurderer, at open source strategisk set er den mest værdiskabende vej fremover.

  Læs mere
 • 25. april 2016

  Hvorfor dette strategiske teknologi-skift?

  Svaret er egentlig ret enkelt, selvom ”onde tunger” med rette kan påstå, at det tog os en rum tid at nå til denne konklusion!

  Læs mere
 • 25. april 2016

  Open source => bedre og billigere GIS-løsninger!

  Så er vi for alvor i gang ...!!! Efter næsten 15 år med teknologisk base i Esri platformen foretager vi nu et strategisk teknologiskift og går nye veje. Fremover vil vi fokusere på at udvikle nye generationer af vores egne standard-produkter på globalt udbredte open source-teknologier i nyeste versioner.

  Læs mere
 • 01. april 2016

  Det er IKKE aprilsnar!!

  Vi kan med stor glæde konstatere, at d. 1. april 2016 er en helt særlig dag i ARTOGIS' historie: Dels har Clifford Jakobsen i dag været ansat som GIS udvikler hos os i 10 år, hvilket er lidt af en bedrift i it-branchen, og dels har vi netop i dag budt velkommen til 2 nye kolleger, som vi glæder os til at sætte ind i jobbet og præsentere for vores kunder.

  Læs mere
 • 31. marts 2016

  Ny GIS konsulent

  Vi har pr. 1. april 2016 har ansat Joanna Przychodzen som ny GIS-konsulent.

  Læs mere
 • 24. februar 2016

  IT drifts- og supportkonsulent ansat

  Det er en stor glæde at meddele, at vi pr. 1. april har ansat David Klærke som IT drifts- og supportkonsulent.

  Læs mere
 • 15. februar 2016

  Mobil GIS-løsning til registrering af arbejdsmiljø-forhold

  Vejen Forsyning har valgt en Vimaoo™ 3.x løsning (mobil GIS) til registrering og kortlægning af arbejdsmiljøforhold. På den måde stedfæstes registreringerne systematisk og det er let at få et overblik over arbejdsmiljøforholdene.

  Læs mere
 • 01. februar 2016

  Kundehenvendelser registreres i AGS 2.x

  Kalundborg Forsyning har for nylig taget en ny AGS 2.x opsætning i brug, således at de nu kan registrere såvel opgaver, som stammer fra kundehenvendelser, som interne opgaver i et kort med samtidig visning af ledningsnet og andre relevante informationer.

  Læs mere

× Cookie- og privatlivspolitik

Vi bruger cookies til statistik. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies. Læs mere