Persondatapolitik

Når du bruger ARTOGIS’s hjemmeside www.artogis.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne Persondatapolitik.

Relevant personale i ARTOGIS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.artogis.dk er ARTOGIS, cvr nr. 26121418, Eltangvej 61, 6000 Kolding.
Hvis du ikke kan acceptere Persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Definitionen af Personlige oplysninger omfatter generelt alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.  

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Såfremt du ønsker at handle eller at have dialog med os, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.


ARTOGIS indsamler og behandler potentielt alle følgende personoplysninger om dig, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kurser eller kontakter os via e-mail, LinkedIn eller lignende: Navn, fulde adresse, e-mail, telefon, stillingsbetegnelse, organisation (inkl. stamdata som afdeling, adresse, kontaktoplysninger m.m.) samt beskedtekster.

Vi har brug for foranstående oplysninger for at kunne håndtere din tilmelding eller forespørgsel.

Når du bruger artogis.dk, indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne anvender www.artogis.dk for løbende at forbedre sidens funktionalitet.

Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender www.artogis.dk, og statistikken anvendes i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Til dette formål anvendes 3. part services, eksempelvis Google Analytics, se mere herom under punktet ’Hvem videregiver vi personoplysninger til’ nedenfor og i ARTOGIS’s cookiepolitik, som accepteres ved besøg på www.artogis.dk og kan læses der. 

ARTOGIS indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på artogis.dk bruges udelukkende internt i virksomheden.

ARTOGIS anvender som tidligere nævnt 3. part services til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google Analytics. Disse kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Du kan læse mere om dette i ARTOGIS’s cookiepolitik.

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger?

De personoplysninger, som ARTOGIS selv indsamler, lagres på servere internt hos os.

Personoplysninger relateret til kurser slettes senest efter 5 år, med mindre du forinden anmoder os om at slette dem. 

Kontaktoplysninger som anvendes til at fremsende e-mail-nyheder opbevares så længe, aftalen om fremsendelse af nyheder består og slettes umiddelbart herefter.

Adfærdsdata, som indsamles via 3. part services og videregives til eksempelvis Google Analytics kan være lagret udenfor Danmark, og slettes efter reglerne i ARTOGIS’s cookiepolitik.

Links til tredjepart

Vores hjemmeside vil af og til indeholde links til tredjepart, f.eks. som information om produkter eller tjenester. Disse tredjepartssider har separate, uafhængige privatlivspolitikker. Vi er derfor på ingen måde ansvarlige for indholdet og aktiviteterne på disse linkede hjemmesider. Vi forsøger dog at beskytte integriteten på vores hjemmeside, og modtager gerne tilbagemeldinger om disse hjemmesider.

Adgang til oplysninger

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til kontakt@artogis.dk.

Hvis du ønsker at få oplyst hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, vil bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen kontakt@artogis.dk.

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.

Med venlig hilsen

ARTOGIS A/S

 

× Cookie- og privatlivspolitik

Vi bruger cookies til statistik. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies. Læs mere